Sälj- & Affärsskola2018-10-30T15:26:42+00:00

GREAT GROUP Sälj- & Affärsskola

En komplett sälj- och affärsskola i 6 steg – framtagen av GREAT GROUP i samverkan med, PwC, Glimstedts Advokatbyrå, Gaia digitaliseringsbyrå och Östsvenska Handelskammaren. En gedigen och nyframtagen grundutbildning/uppdateringsutbildning för modernt säljarbete.

Utbildningen sker i Kammarforums lokaler i Norrköping, en dag per månad under 6 månader – vi har max 25 personer vid varje tillfälle, med första start i september. En perfekt grund för att bli framgångsrik inom försäljning – som diplomerade säljare!

Utbildningen är avsedd för dig som vill utvecklas till nästa nivå inom försäljning. Du kanske redan är säljare men känner att du behöver mer kunskap för att ta nästa steg. Du kan vara ny i säljyrket eller tom så kan du komma från annan yrkesroll som tekniker, projektledare eller konsult. Du har bestämt dig för att du vill utvecklas inom försäljning för att utvecklas i din roll eller tom ta steget över som säljare.

Vår ambition är att du dessutom ska få inspiration och bygga nya kontakter och nätverk i gruppen, där alla är där av en och samma anledning, att utvecklas inom sälj.

Anmäler mig direkt!

Inbokade kursdatum

KURSSAMORDNARE
Antonia Weléen

Antonia kommer att vara er kontaktperson under hela utbildningen. Frågor, funderingar och behov av fördjupningar och anpassningar tar ni direkt med henne. Antonia är den hos oss som är ansvarig för alla rekryteringsuppdrag, och du kan läsa mer om henne bl a HÄR.

Ladda gärna ner vårt faktablad!