Playbook - Din säljplanering

”Det är enkelt att göra en plan.  Betydligt svårare är det att genomföra”

Playbook - Din säljplanering HT 2020 startar om

  • 00Dagar
  • 00Timmar
  • 00Minuter
  • 00Sekunder

Det finns fortfarande företag som varken har ett CRM-system, en genomtänkt säljprocess eller en vettig planering av sitt säljarbete. En del har heller inte vetskap om vilka kunder man tjänar pengar på idag och vem intäkterna skall komma ifrån i framtiden. Ofta verkar det vara godtyckligt för varje säljare vilken kund som bearbetas och vem som är de viktigaste personerna hos respektive kund.

Utbildningen “Säljplanering & uppföljning” genomförs mellan 08.30-16.30  på Handelskammaren i Norrköping/Linköping. Utbildningen kan även beställas företagsanpassad hos er alternativt i våra lokaler. Kontakta oss så hittar vi en form och ett tillfälle som passar just er.
Kursinformation

Kurslängd: 1 heldag

Start VT 2020 (Norrköping): 18 aug

Start HT 2020 (Norrköping): 12 jan

Start HT 2020 (Norrköping): 20 jan

Var: Handelskammaren i Norrköping/Linköping

Tid: 08.30 - 16.30

Vad kommer studeras?

Försäljning bygger till stor del på att strategiskt selektera sina kunder, bygga relationer med rätt personer, veta vad de köper nu och behöver i framtiden. Dessutom krävs en god planering, bra förberedelser, kontinuerlig uppföljning – dvs ”full koll”! I detta kursmoment så går vi igenom Strategiskt, taktiskt och operativt säljarbete.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Stäng meny

Kontakta oss

Jag vill veta mer om:

Kursanmälan

Kurser jag vill anmäla mig till:

Vi samlar cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer