Vad vi gör

Vi arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. Våra erbjudanden inom rekrytering, utbildning och konsultation är unika och framtagna för att skapa maximalt värde och trygghet för våra kunder.

Historien om oss

Great Group grundades 2017 av entreprenören Mikael Weléen som efter 30 års företagande inom IT- och kraftbranschen såg ett stort behov av ett säljutvecklingsföretag som både kan erbjuda kompetenstillförsel, kompetensutveckling samt strategisk konsultation.

De värderingar som präglar vår verksamhet är att vi skapar glädje och engagemang hos våra kunder, vi återkopplar och arbetar med snabbhet. Omtanke och hjärta är viktiga delar samtidigt som vi är innovativa och ligger i framkant inom vårt område.

Vi på Great Group

Great Group drivs idag av tre partners, Mikael Weléen, Mattias Wahlberg och Cissi Sandqvist.

Mikael Weléen

Entreprenör med mer än 35 års erfarenhet att leda, driva och utveckla bolag inom bland annat IT- och Kraftbranschen. Mikael drivs av att skapa lönsam tillväxt och brinner för försäljning och marknadsutveckling. Utan kontinuerlig säljutveckling inga bra affärer!

Mattias Wahlberg

Har en gedigen bakgrund inom ekonomi, försäljning och rekrytering samt lång erfarenhet av ledande positioner på Sveriges största rekryterings- och konsultbolag. Mattias drivs av att addera värde till kunden. Han är kompetent, professionell och skicklig inom affärsrådgivning, försäljning och på att driva rekryteringsprocesser.

Cissi Sandqvist

Toppsäljare och försäljningschef som gjort mer än 9000 kundbesök under sin tid som säljare på Canon. Cissi drivs av att utbilda och coacha säljare att göra bra affärer. Inspiration, energi och glädje är Cissis ledstjärnor.

Stäng meny

Kontakta oss

Jag vill veta mer om:

Kursanmälan

Kurser jag vill anmäla mig till:

Vi samlar cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer