Great Leadership

En värld som snurrar snabbt, en hög förändringstakt, nya tillämpningar av teknologier, nya generationer på arbetsmarknaden och förmåga att coacha och stötta andra – det är några av kraven som ställs på ledaren idag och framåt. Var är du i det?

Nu erbjuder vi ett ledarutvecklingsprogram för dig som utveckla dina ledaregenskaper och lära dig mer om dig själv som ledare och hur du leder andra i en komplex värld.

Det här handlar om att förstärka ditt ledarskap och utveckla dig i din ledarprofession.

Programmet har 10 platser och löper över 4 dagar. Fokus kommer att ligga på dig och den lilla gruppen som både växer genom varandra och enskilt fokus.

Kursinformation

Kurslängd: 4 heldagar under 3 mån

Dag 1: 4 sep
Dag 2-3: 2-3 okt
Dag 4: 13 nov

Samtliga dagar är 8:30-17:00 uppe i Holmentornet hos oss. 

Pris: 23.000 (exkl. moms)

Ledarutvecklingsprogram hösten 2024

Dag 1 Framtidens ledarskap

Hur är framtidens ledare? Vilka krav och förväntningar ställs på ledarskapet i organisationer som är både beständiga och agila, som tillämpar AI på relevant sätt och som hanterar omvärldens olika svängningar?

Under dagen kommer vi även arbeta med:

  • Leda i olika anställningsformer
  • Digitalt /analogt ledarskap
  • Kommunikation och tydlighet
  • Empati och omtanke

Dag 2-3

Dag 2 Chef eller ledare?

Den här dagen kommer du, dina styrkor och fallgropar i fokus. Du kommer att få lära dig mer om situationsanpassning och coachning utifrån dig själv och de du leder. Hur vässar du ditt budskap i tuffa samtal eller krisdialoger?

Dag 3 Strategiskt ledarskap

Den här dagen höjer vi blicken för din egen organisation och sätter den i framtiden. Hur ska du leda mot beständiga mål i en snabbrörlig omvärld och vilka krav ställs på dig i en allt komplexare värld?

Dag 4 Självgående organisationer

Den sista programdagen arbetar vi med verktyg för att främja självgående organisationer genom ett närvarande ledarskap som nödvändigtvis inte kräver att du fysiskt är på plats. Du kommer att få en genomgång i förändringshantering och gruppprocesser.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Kontakta Elin Malke

Elin.malke@greatgroup.se
0708824160

Kursledare

 

Louise arbetar som organisationskonsult och personlig utvecklare och håller i våra ledarskapspass i både sälj- och affärsskolan och Great MBA. Hon är utbildad beteendevetare och har arbetat med såväl HR som ledarskap, affärsutveckling och organisation. Därutöver är hon författare i ledarskapslitteratur. Vill du veta mer finns information på lennerstone.se