B2B Säljare

Välj rätt när man vill utbilda sina företagsäljare

B2B säljutbildning

Långsiktiga relationer

Helhetsfokus på teamarbete

Förmåga att bemöta

Håll dig engagerad

Det finns en uppsjö av utbildningar för säljare inom B2B, hur ska man välja rätt när man vill utbilda sina företagssäljare? Börja med att fundera på hur ni säljer i eran organisation

Beroende på hur ni beskriver er affär bör ni välja olika typer av säljutbildningar.

Har ni ett sälj som går ut på att säljkåren har hög aktivitet och kort tid med kunden. Då handlar utbildning oftast om första intryck, energi, pitchar och hur man kommer ut till kund på enklast och mest effektivt sätt.

Jobbar ni med långsiktiga relationer, med ett mindre antal kunder handlar säljutbildande insatser oftare om självinsikt, anpassningar, bemötande, uthållighet och relationer. 

Har ni ett sälj där alla i bolaget är inblandade handlar det mer om samverkan, förståelse för överlämningar, förväntansbilder och transparens. 

Gemensamt för alla affärer är delar som tilltro, övertygelse och attraktiva affärsmodeller.

 

Hur säljutbildar vi på Great Group:

Vi har valt att specialisera oss på säljutbildningar för er som jobbar inom B2B med de två senare alternativen. Vi pratar mycket om att bygga personer som tror på sig själva när det kommer till att skapa ett stort värde för kunden. Personer som inte nödvändigt har säljare i sin titel men som har alla attribut som krävs för att göra era kunder lyckligare!

Att utbilda inom sälj är otroligt givande men också en tuff uppgift, det är nog bara människor som verkligen vill vara en tillgång för sina kunder och förstår att man dessutom behöver vilja jobba med att ständig förbättra och utveckla sitt sätt att göra det på, som får ut ett resultat. Marknaden ändras dag för dag och då behöver man hålla koll på vad som gäller. Glöm heller inte att nyutbildade personer i regel är mer engagerade och drivna än sina kollegor.

Kontakta oss så hjälp vi dig med att välja rätt.

Elin Malke

Rekrytering