Säljledning i en föränderlig värld

Fristående kurs

Vad krävs för att klara av att leda sina säljare i en värld som ständigt står inför nya utmaningar? Idag har säljjobbet blivit ett av de svåraste yrken man kan ha. Med en globalisering och digitalisering som gett oss helt nya förutsättningar är det många säljteam som är lite vilsna. Det kommer upp nya möjligheter men också konkurrerande affärsmodeller.

Utbildningen “Säljledning i en föränderlig värld” genomförs mellan 08.30-16.30  på Handelskammaren i Norrköping. Utbildningen kan även beställas företagsanpassad hos er alternativt i våra lokaler. Kontakta oss så hittar vi en form och ett tillfälle som passar just er.
Kursinformation

Kurslängd: 1 heldag

Var: Handelskammaren i Norrköping

Kontakta hos för datum

Vad kommer studeras?

Välkommen till en heldag där vi diskuterar hur vi behöver tänka och agera för att skapa en dynamisk grupp som utnyttjar och skapar nya fantastiska möjligheter tillsammans. Som rustar ert bolag genom att våga göra annorlunda. Men som också utnyttjar den energi och styrka som finns i att göra förändringar tillsammans.

Vi pratar om individernas styrkor och svagheter, hur de kan kombineras i gruppen och vilka som ska ansvara för vad.

Utbildningen sker i en mindre grupp om max tio personer. Målet med dagen är att alla deltagare ska komma hem med konkreta actions att genomföra tillsammans med sitt team. Vilken storlek du har på din grupp spelar ingen roll.

Vill du veta mer eller anmäla dig?