KUNDANPASSAD REKRYTERING i NORRKÖPING

Med lokal förankring och ett stort nätverk kan vi på Great Group utföra en unik och kundanpassad rekrytering i Norrköping

DET SJÄLVKLARA REKRYTERINGSFÖRETAGET i NORRKÖPING

Spara tid och energi

Säkerställ en smidig process

Kompetensutveckling

Tillgång till ett omfattande nätverk

Norrköping, staden där nätverken styr såväl affärer som nya rekryteringar

Vi älskar Norrköping, troligen för att vi är födda och uppväxta här. Har gjort våra karriärer här men också för att Norrköpings affärsklimat är speciellt. Här gör man affärer på relationer i en väldigt hög utsträckning och det passar oss otroligt bra.

Känner halva stan?​​

Här har vi svårt att säga emot, vi känner många bolag och framförallt människorna i företagen väl, vi försöker vara med och bidra i sammanhang där vi möter våra kunder. Det gör att många som verkar i vår region, vet om att vi vill göra grymma rekryteringar! Det gör man bäst genom att känna bolagen man ska hjälpa. Men lika viktigt är det att veta vilka kandidater som inofficiellt finns tillgängliga. Vilka kompetenta människor som tröttnat där de är, som saknar utveckling och utmaning. Vi kan snabbt matcha ihop fantastiska människor med fina bolag och på så vis sparar vi både tid och ansträngning för våra kunder.

När någon vill byta jobb

Oftast börjar det med en liten viskning om nya drömmar, det resulterar i en kaffe och efter det en långsiktig plan. För det bästa är när man inte stressar in i ett nytt uppdrag, utan faktiskt har möjlighet att välja det. Vi matchar våra bolag med dessa kandidater och ibland vet inte ens bolaget om att de behöver en ny medarbetare när vi uppmärksammar de om att en ”perfect match” finns tillgänglig.

När man letar efter en ny kollega

Att rekrytera en ny medarbetare handlar så många gånger om mycket mer än bara kompetens. Vi fokuserar mycket på kultur, samarbete och personliga egenskaper. Vi utmanar våra kunder och har många gånger sett till att avsluta processer med riktiga wild cards som blivit en succé med facit i hand. Vi skapar mod att våga testa nya spår, speciellt i de fall det inte finns nåt att hämta i de traditionella spåren.

Ett rekryteringsföretag i Norrköping med längre ansvarstagande

I vårat åtagande blir det extra tydligt eftersom vi stannar kvar med våra rekryterande bolag efter att anställningsavtalet har tecknats. Vi planerar och hjälper till med onboardingen under sex månader. Det gör att vi får se ”facit” på det arbete vi har utfört. Det har lärt oss att alltid vara totalt transparenta i processen åt båda håll, att alltid rekrytera som om det vore till oss själva och att aldrig låta en dålig känsla förbli outredd. För blir det inte som vi har tänkt oss kommer vi dessutom att göra om processen då vi alltid har sex månaders garanti på jobbet vi utför. 

Med oss som rekryteringspartner i Norrköping får ni:

Behöver du hitta nya kollegor?

Ta en kaffe med oss och se vad vi har att bidra med till just dig. Alla rekryteringsprocesser ser olika ut och precis därför behöver vi vara både nyfikna och flexibla.

Se vilka positioner vi för närvarande förmedlar

Följ oss och var först med information om nya uppdrag!