Sälja med färger2018-11-18T21:22:04+00:00

Sälja med färger

”Sälja med färger” utgår från att säljarens framgång bygger på både kunskap om försäljning samt om sitt eget och omgivningens beteende. Här visas hur säljare med dessa kunskaper kan göra ännu bättre affärer.

  • Här tränar vi säljarens förmåga att mer effektivt nå fram till kunderna i säljsituationen. Alla moment i säljprocessen gås igenom och kompletteras med färgerna genom DISC-modellen.
  • Säljaren lär sig använda sina befintliga kunskaper tillsammans med DISC-modellen för att enkelt kunna anpassa sin säljstil till kunder med olika profil, beteendemönster och köpstil. ”Sälja med färger” ger konkreta tips och verktyg som direkt leder till bättre affärer.
  • Dessutom innebär färgspråket ett verktyg som underlättar och utvecklar uppföljningen för säljchefer och säljledare.

På våra kunders önskemål har vi lagt in två extra utbildningsdagar med kursen Sälja med färger.
I kursavgiften ingår, dokumentation, fika på för- och eftermiddag samt lunch.

Måndagen den 17 december 2018: 08.30-17.00 Handelskammaren – Norrköping

Torsdagen den 7 mars 2019: 08.20-17.00 Handelskammaren – Norrköping

För kompletterande information, kontakta Tobias Linder 0706-107600 eller tobias.linder@greatgroup.se

Anmäler mig direkt!

KURSLEDARE
Mikael Weleén

VD i GREAT GROUP, Har arbetat i mer än 35 år som entreprenör och företagsledare. Brinner för sälj- och marknadsutveckling. Sitter i ledningsgruppen för Affärshögskolan i Linköping.

KURSLEDARE
Maria Björk

Maria Björk är konsult inom grupp och ledarutveckling med lång erfarenhet av ledarskap, försäljning och service i olika roller och på olika bolag. Är sedan flera år certifierad på Pussel DISC och Drivkraftsanalysen.